Om Glad Zoo

Besøg os på Gl. Møllevej 1A, 6660 Linstrup

ZOO åbningstider

27. april – 29. juni: Kl. 10:00 – 16:00

30. juni – 12. august: kl. 10:00 – 18:00

13. august -  21. oktober: 10:00 – 16:00

Kiosken åbner hver dag kl. 10:00

Pris for dagsbilletter i zoologisk have

Børn under 3 år: gratis

Børn 3 – 11 år: DKK 60,-

Voksne: DKK 100,-

Årskort zoo

Børn sæsonkort: DKK 180,-

Voksen sæsonkort: DKK 260,-

Gratis fordelskort – Be Happy Pass

Der står mange oplevelsessteder og attraktioner bag Be Happy Pass-kortet. Vores mission er nemlig at give dig og din familie verdens bedste børneferie. Du får kortet, når du bor hos en af vores overnatningspartnere. Kortet er gratis og fyldt med gode tilbud.

Om Glad Zoo

Glad Zoo er både en dyrepark og et formidlingscenter. Vi synes dyrene og deres liv er spændende, og vi bestræber os på at dele vores viden og engagement med de besøgende.

Udover formidlingen til de besøgene, samarbejder Glad Zoo med folkeskolerne i lokalområdet. Der er også et tæt samarbejde med Glad Fagskole, hvor Glad Zoo indgår i uddannelsen af unge på den Særlig Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU). Glad Zoo bidrager til uddannelserne gennem praktik- og læringsforløb og med mulighed for efterfølgende beskæftigelse i parken eller hos samarbejdspartnere. Glad Zoo rummer med dyrene, tilgangen og de forskellige arbejdsområder unikke muligheder for elever og ansatte på særlige vilkår. Samtidig tilfører elever og ansatte en værdi for de besøgende i Glad Zoo. 

Glad Zoo indgår i et stort netværk af samarbejdspartnere. Som andre danske zoologiske haver, er Glad Zoo medlem af ISIS, hvor zoologiske haver verden over registrerer deres dyr. Glad Zoo arbejder desuden efter EAZA standarder. Det indebærer bl.a., at dyr byttes indbyrdes. Herudover deltager Glad Zoo i flere avlsprogrammer for truede dyr under EAZA.

Glad Zoo er ejet af Glad Fonden, som også driver virksomheder indenfor medier, design, teater, køkken og uddannelse. Alle virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap. Se www.gladfonden.dk