Zoo

Rovfugleassistent

Drømmer du om at komme rigtig tæt på en ugle eller en rovfugl?

Drømmer du om at komme rigtig tæt på en ugle eller en rovfugl? At opleve deres vingekraft, nærstudere deres imponerende fjerpragt og mærke deres kraftfulde klør, når de sætter sig på din handske?

I Glad Zoo kan du blive rovfugleassistent for en dag. Du kan også give oplevelsen i gave til en, du holder af.

Som rovfugleassistent i Glad Zoo vil du i samarbejde med vores falkoner komme meget tæt på de rovfugle og ugler, der deltager i Glad Zoos fugleshow.

Du får lov at deltage i tilberedningen af fuglenes foder, hvor du får indgående kendskab til fuglenes behov. Du vil også være med til klargøringen af fuglene og få indblik i det udstyr, der bruges til at træne og passe dem.

Når fuglene skal trænes, får du lov at deltage, så vidt det er muligt. Her kan du prøve at få en fugl på handsken og altså komme helt i nærkontakt med fuglen. Besøger du os i højsæsonen, kan du også være med til at assistere og/eller overvære fugleshowet.

Praktisk info

Tid: Oplevelsen som rovfugleassistent varer fra kl. 12.00 til 15.00.

Pris: Oplevelsen koster 895 kr. og inkluderer også et sæsonkort til Zoo, så du kan komme og besøge parkens dyr så tit, du har lyst.

Rabat med sæsonkort: Har du allerede sæsonkort til Glad Zoo, får du 10 % rabat på Rovfugleassistent for en dag. Oplys navnet på dit sæsonkort ved bestilling af oplevelsen.

Minimumsalder 10 år

Booking: Oplevelsen skal gerne bestilles mindst to uger i forvejen. Kontakt os for at høre mere og booke.

OBS: Du skal være opmærksom på, at arbejdet som rovfugleassistent hovedsagelig består af fysiske opgaver, blandt andet rengøring i fuglenes volierer. Desuden foregår næsten alt arbejdet udendørs og i alt slags vejr. Husk fornuftigt arbejdstøj til udendørs brug.

 

Vil du være dyrepasser for en dag?

Du vil blandt andet hjælpe med tilberedning af foder, fodring af dyrene, observation af deres trivsel, rengøring samt en masse andre opgaver. Du kan også give oplevelsen i gave til en, du holder af.

Læs mere

Her samler vi ikke på data, men på glade historier